Skip links

Nieuwe partners stellen zich voor

MMCenter op volle sterkte!

Wij zijn blij dat in de afgelopen periode twee nieuwe partners met veel commerciële (management) ervaring zich hebben aangesloten bij MMCenter. De droom van totaal 5 zelfstandige ondernemende partners die intensief samenwerken is gerealiseerd. Wij geloven en hebben inmiddels ervaren, dat het voor onze klanten enorme voordelen biedt om met commerciële sparringpartners/trainers te werken die met elkaar een uniforme werkwijze/visie hebben. Door de MMCenter totaalaanpak gebaseerd op drie pijlers, zorgvuldig te combineren binnen uw bedrijf, realiseren we samen met u maximaal resultaat en zorgen we voor blijvende verbetering.

Ons team bestaat uit partners met verschillende talenten en expertise, die veel van elkaar leren. Door samen te werken zijn wij ervan overtuigd u meer toegevoegde waarde en continuïteit te kunnen bieden. Het komt vaak voor dat MMCenter partners intern overleggen en samen tot betere oplossingen komen. Het zal ook vaker voor gaan komen, dat samen met u gekozen wordt voor een duo aanpak met voor u nog meer focus en expertise op verschillende aandachtsgebieden.

De (nieuwe) partners van MMCenter even voorstellen:

Nieuwe MMCenter partner: Toon van Tol       

                                                    

Toon is al ruim veertig jaar actief in verschillende commerciële en strategische rollen en functies. Hij heeft met succes gewerkt voor bedrijven in binnen- en buitenland, in uiteenlopende branches en naast loondienst is hij ook tweemaal eerder als zelfstandig ondernemer actief geweest.

Toon gelooft in de kracht van samengaan met de andere partners in MMCenter. Er ontstaat een sterke bundeling in expertise van verschillende professionals die in een kruisbestuiving veel extra waarde kan genereren voor de relaties van MMCenter en voor en tussen de afzonderlijke partners. Een 3x win situatie tot gevolg. Toon neemt mee naar MMCenter een zelf ontwikkelde – en bewezen – methode (KJECC) waarmee de commerciële pijlers van een bedrijf succesvol versterkt kunnen worden met betere verkoopresultaten als resultaat.

In 2017 heeft Toon een boek geschreven met de titel “Bollenpellen voor Managers” waarin hij geïnspireerd door zijn eerste vakantiewerk als jonge bollenpeller, laat zien welke 9 universele werk strategieën ons allemaal kunnen helpen succesvol te worden in werk of privé.

Nieuwe MMCenter partner: Eddie Buitenhuis    

                                            

Eddie heeft meerdere commerciële en algemene management functies gehad bij nationale en internationale organisaties. Vanuit meerdere werkgevers heeft Eddie al vaker met MMCenter samengewerkt. Eddie deed vanuit zijn rol als commerciële directeur bij grote multinationals al heel vaak de commerciële strategie en implementatie samen met MMCenter. MMCenter partners zorgden voor workshops, commerciële trainingen en personal coaching.

Eddie zal zich bij klanten vooral bezighouden met strategieontwikkeling en strategische implementatie begeleiding. Daarnaast heeft Eddie veel ervaring met het ontwikkelen van export binnen organisaties en hij wil met heel veel plezier deze unieke expertise graag inzetten bij onze klanten.

Voor wie Harry en Marjanka nog niet kennen:

MMCenter partner: Marjanka Aalders

                                                           

Marjanka  is 5 jaar partner bij MMCenter. Zij heeft haar commerciële en management ervaring vooral in de farmaceutische wereld opgedaan. In de afgelopen jaren bij MMCenter heeft zij op maat, in een unieke mix  workshops, trainingen, advies, personal coaching en training on the job ingezet en zo met succes lastige commerciële verbetertrajecten begeleid.

MMCenter partner: Harry Scheermeijer

                                                            

Harry  Scheermeijer is 5 jaar partner bij MMCenter heeft in de afgelopen jaren succesvol een aantal (startende) ondernemers en teams strategisch en persoonlijk begeleid in uitdagende verbetertrajecten. “Welke keuzes moeten wij maken”, “hoe gaan wij efficiënter om met onze tijd en middelen” zijn vragen en zaken die beantwoord en verbeterd zijn.

Wij hebben er zin in om met 5 partners u in de aankomende jaren nog beter van dienst te zijn, doordat wij u nu nog meer strategische commerciële en organisatorische expertise, implementatie ervaring en export ervaring op maat kunnen aanbieden.

Samenwerken met nog meer blijvend resultaat!

Hartger Eikelhof

Namens het MMCenter team

 

Leave a comment