Skip links

Ons team

Onze Expertises

Ons team bestaat uit verschillende expertises zodat elk probleem binnen uw bedrijf aangepakt kan worden!

Hartger Eikelhof

Partner | Trainer & Coach

Zelfontplooiing boeit mij al jaren. Iedereen heeft talenten in zich. Het is belangrijk deze talenten te blijven ontwikkelen. Daarvoor moeten we elke keer veranderen. Het volgen van trainingen, zelfontwikkeling en coaching helpt daarbij. Het blijven ontwikkelen van je eigen talenten maakt je waardevoller. Voor jezelf, je organisatie en je omgeving. Het ontwikkelen van talenten geeft energie, want een boom die niet groeit, is dood. En niet onbelangrijk: veranderen is een noodzaak, omdat de wereld om ons heen voortdurend verandert.

Eddie Buitenhuis

Partner | Strateeg

Ruim 25 jaar heb ik internationaal als commercieel directeur bij grote en kleine bedrijven gewerkt. Ik heb gewerkt in Europa, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. Deze ervaring gebruik ik nu als partner bij MMCenter om bedrijven te begeleiden bij het verhelderen van hun strategie en het succesvol laten groeien van hun resultaten. En doe dat met gedrevenheid, Hollandse nuchterheid en droge humor.

Marjanka Aalders

Partner | Trainer & coach

De interactie tussen mensen is wat mij al jaren boeit. De meeste problemen ontstaan omdat we meestal denken dat anderen zijn zoals wij. De eerste stap is dan ook dat we ons bewust open moeten stellen voor nieuwe denkwijzen. We zijn namelijk allemaal anders, verschillen van communicatiestijl, hebben andere drijfveren, maken het verschil met andere kwaliteiten en talenten.

Remko Matsinger

Partner | Trainer & assessment

Als professional op gebied van talent- en competentieontwikkeling daag ik mensen uit om hun talenten te ontwikkelen en in te zetten.

Met kennis en ervaring op gebied van veranderprocessen, leren en ontwikkelen help ik organisaties optimaal gebruik te maken van de talenten van medewerkers.

Binnen MMC breng ik deze kennis, ervaring en competenties graag in om bij te dragen aan de gevraagde verandering.

Jan Pons

Partner | Strateeg

Zolang ik mij kan herinneren zit er een dierenarts in mij. Als jochie van 6 met een droom en als doorgewinterde professional van 50 plus met een schat aan ervaring. Alle kanten van het dierenarts-zijn heb ik mogen meemaken: loondienst, maatschapslid, praktijkmanager, consultant, mediator, fusie begeleider, strategie en overname adviseur.  Vanuit al die perspectieven heb ik me verdiept in het optimaliseren van de driehoek:  arbeidsvreugde-inkomen-tevreden klanten.

Deze ervaringen gebruik ik nu als partner van MMCenter om bedrijven te begeleiden bij het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Anton Eikelhof

Partner | Marketeer

Het helpen van bedrijven om meer resultaat online te behalen is waar mijn passie ligt. Op dit moment beheer ik meerdere websites en webshops waardoor ik ook strategieën die in de praktijk getest zijn introduceer bij nieuwe bedrijven.