Skip links

Jouw onderneming op de juiste koers laten varen?

Het doorbreken van de zon, ziet u het wel?

Wat wij zien, dat sommige ondernemers zo met hun organisatie bezig zijn in de kajuit dat ze niet eens zien dat de zon af en toe doorbreekt en daar onvoldoende gebruik van maken.  Wij kunnen je helpen om zo snel mogelijk naar een plek te varen waar de zon schijnt en waar de wind vol in de zeilen waait. Doordat wij zelf als ondernemer actief zijn weten wij dat veel ondernemers op dit moment een lastige tijd meemaken en het zicht op zonnige periode weleens kwijtraken. Wat we ook weten is dat er altijd prachtig weer aanbreekt na iedere storm. Wat wij ook weten is dat de echte vooruitgang gemaakt kan worden in de storm.

Advies van niveau

Wat onze klanten aangeven als een voordeel te ervaren is dat wij bij heel veel bedrijven en sectoren komen voor strategische sparren, workshops en training-coaching. Dit bied jou een kans op een bredere kijk op zaken en een grootschalig netwerk waarmee wij goed contact weten te onderhouden. Dit voorkomt dat wij ons mee laten slepen met de bui waar wij middenin kunnen zitten met z’n allen. Dit zorgt ervoor dat wij op een ontspannen en objectieve wijze omgaan met de huidige marktsituatie. Dat geeft rust en ondernemende creativiteit in onze organisatie maar ook voor de bedrijven waarmee wij samenwerken. Doordat jij zelf volop in de zeilwedstrijd,erg druk bent en te maken hebt met stormachtig weer. Helpt het om dit samen met iemand te doen die zorgt dat alles  meer vanuit een helicopterview en breder perspectief bekeken wordt. Wij zien samen  sneller kansen die ogenschijnlijk voor het oprappen liggen  om je schip de juiste kant op te kunnen sturen.

Tijd voor een nieuwe richting

Ons team neemt de tijd om zich breed te oriënteren en ook zelf te blijven leren. Wij weten dat onze klanten vaak te weinig tijd hebben in het objectief analyseren van de situatie, het bedenken van de juiste strategieen en leggen van de juiste contacten. Zij hebben het al druk genoeg om hun schip varende te houden. Het kost jou al genoeg energie om in beeld te houden wat zich net voor , boven of in het schip afspeelt. Je hebt geen of te weinig tijd om na te denken wat er mogelijk nu kan of moet gebeuren om de langere termijndoelen/dromen te realiseren. Hoewel je zelf niets kunt doen aan de vraag waar de wind vandaan komt kun je wel bepalen welke stand van de zeilen jij kiest. Als ervaren zeilinstructeurs kunnen wij je helpen om effectiever gebruik te maken van de economische wind en zo sneller en veilig op jouw bestemming aan te komen. Iemand van ons team kreeg pas een uitnodiging voor een kano avontuur waarin de volgende mooie slogan stond “” er is geen slecht weer, er is alleen slechte kleding” Dit heeft ons teamlid ter harte genomen en het is een topweek geworden. Hij heeft ook geinvesteerd in een paar lessen van een zeilcoach waar hij zeer dankbaar voor was in verband met de extreme windsnelheden gedurende de reis. Practisch what you preach  zullen wij maar zeggen.  Er is geen slechte economische wind , ….. Neem het te harte en neem actie.

Wil jij tijd maken om de zeilen goed te zetten en samen de koers ook vast te houden?

Het is niet allen de juiste koers uitzetten, het is ook zorgen dat de strategische plannen gerealiseerd worden. Wij willen samen met onze klanten blijvende commerciele resultaten boeken. Waar nodig zullen wij samen zaken oppakken om te zorgen dat jij jouw doelen realiseert hoe weerbarstig de economische zee ook kan zijn. Een loods die even meekijkt , zorgt dat je veilig jouw doel/ de haven bereikt.

Middels beeldbellen en face to face gesprekken kunnen wij in 2 klikken bij jou aan boord zijn voor een eerste vrijblijvende gesprek en wellicht direct een paar belangrijke aanwijzingen. Bel 0616612015.

Leave a comment