Skip links

Jouw onderneming op de juiste koers laten varen?

Je bent al een lange tijd bezig om je schip de juiste koers te laten varen. Dit niet alleen, maar je bent ook nog eens bezig met het regelen van allerlei andere zaken. Hierdoor heb je geen tijd om vooruit te kijken om te zien of er ook nog eens een storm op komst is. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Wij werken als een soort Buienradar die je kan vertellen wat er allemaal op je af zal gaan komen in de toekomst. We wijzen je niet alleen op de donkere periodes, maar ook op prachtige zonnige dagen die er altijd weer aan zitten te komen. Ons team is van mening dat het tijd is dat hier verandering in komt!

Het doorbeken van de zon

Wat wij zien dat sommige ondernemers zo met hun organisatie bezig zijn in de kajuit dat ze niet eens zien dat de zon af en toe doorbreekt en daar onvoldoende gebruik van maken.  Wij kunnen je helpen om zo snel mogelijk naar een plek naar een plek te varen waar de zon schijnt en waar de wind vol in de zeilen waait. Doordat wij zelf als ondernemer actief zijn weten wij dat je op dit moment een lastige tijd meegemaakt. Wat we alleen ook weten is dat er altijd prachtig weer aanbreekt na iedere storm.

Advies van niveau

Wat wij als een voordeel ervaren voor onszelf en onze klanten is dat wij bij heel veel bedrijven en sectoren langskomen om advies te geven. Dit bied jou een bredere kijk op zaken en een grootschalig netwerk waarmee wij goed contact weten te onderhouden. Dit voorkomt dat wij ons mee laten slepen met de bui waar wij middenin kunnen zitten met z’n allen. Dit zorgt ervoor dat wij op een ontspannen en objectieve wijze omgaan met de huidige marktsituatie. Dat geeft rust in onze organisatie maar ook voor de bedrijven waarmee wij samenwerken en helpen om gezond door deze boeiende periode te komen. Daar waar anderen alleen maar stormachtig weer zien, zien wij dat er kansen liggen om je schip de juiste kans op te kunnen sturen.

Tijd voor een nieuwe richting

Ons team neemt de tijd om zich breed te oriënteren. Wij weten dat onze klanten vaak te weinig tijd hebben in het leggen van de juiste contacten. Zij hebben het al druk genoeg om hun schip varende te houden. Het kost al genoeg energie om in beeld te houden wat zich net voor en zich boven het schip of in het schip afspeelt. Je hebt geen of te weinig tijd om na te denken wat er mogelijk kan gebeuren. Hoewel je zelf niets kunt doen aan de vraag waar de wind vandaan komt kun je wel bepalen hoe je jouw zeilen laat vieren. Als ervaren zeilinstructeurs kunnen wij je helpen om in rustiger vaarwater te geraken. Dit maakt het mogelijk om de wind mee te krijgen in deze boeiende economische weersomstandigheden.

Wil jij tijd maken om de zeilen goed te zetten en samen de koers ook vast te houden?

Het is niet allen de juiste koers uitzetten, het is ook zorgen dat de strategische plannen gerealiseerd worden. Wij willen samen met onze klanten blijvende resultaten boeken. Waar nodig zullen wij samen zaken oppakken om te zorgen dat jij jouw doelen realiseert hoe weerbarstig de economische zee ook kan zijn. Een loods die even meekijkt , kan zorgen dat je veilig jouw doel/ de haven bereikt.

Middels beeldbellen en face to face gesprekken kunnen wij in 2 klikken bij jou aan boord zijn voor een eerste vrijblijvende gesprek en wellicht direct een paar belangrijke aanwijzingen. Bel 0616612015.

Leave a comment