Skip links

Toon van Tol

Ik ben al ruim veertig jaar actief in verschillende commerciële- en strategische rollen en functies. Ik heb gewerkt voor bedrijven in binnen- en buitenland, in uitlopende branches en naast loondienst ben ik ook tweemaal eerder als zelfstandig ondernemer actief geweest.

Ik geloof in de kracht van samengaan met de andere partners in MMCenter. Er ontstaat een sterke bundeling in expertise van verschillende professionals die in een kruisbestuiving veel extra waarde kan generen voor de relaties van MMCenter en voor en tussen de afzonderlijke partners. Een 3x win situatie tot gevolg. Ik neemt mee naar MMCenter  een zelf ontwikkelde, en bewezen, methode (KJECC) waarmee de commerciële pijlers van een bedrijf succesvol versterkt kan worden met betere verkoopresultaten als resultaat.

In 2017 heb ik een boek geschreven met de titel Bollenpellen voor Managers waarin ik geïnspireerd door mijn  eerste vakantiewerk als jonge bollenpeller, laat zien welke 9 universele werk strategieën ons allemaal kunnen helpen succesvol te worden in werk of privé.