Skip links

Geert Jan Engbers

‘Hartger wist zich als trainer van MMCenter enorm goed in te leven in ons bedrijf en in wat zich daar afspeelde.’

Geert Jan Engbers is de directeur-eigenaar van keukenbladenproducent Kemie. Naast keukenbladen van verschillende materialen levert Kemie ook spoelbakken, rugwanden, stollen en branders van PITT cooking. Het in Asten gevestigde bedrijf is opgericht in 1968 en telt ruim 100 medewerkers.

‘Ik ontmoette Hartger Eikelhof tijdens een zakelijke bijeenkomst. We raakten met elkaar aan de praat en er was eigenlijk meteen sprake van een wederzijdse klik. In de periode daarna bouwden we een band op. Op enig moment vroeg ik Hartger welke meerwaarde MMCenter mijn bedrijf kon bieden op het gebied van advies en training. Dat wist hij duidelijk te maken en niet veel later gingen we binnen Kemie via MMCenter van start met een trainingstraject, waarbij de nadruk lag op het verbeteren van de communicatie. Die trainingen vonden per afdeling plaats. Dat was prettig, want zo kon MMCenter ook per afdeling op specifieke problematiek ingaan. Die communicatietrainingen zorgden voor een stuk bewustwording bij onze mensen en dat had een positieve invloed op hun manier van doen. Bij Kemie werken enthousiaste en betrokken mensen die zonder meer open staan voor verandering. Maar om daadwerkelijk een bepaalde verandering door te voeren, blijkt in de praktijk lastig te zijn. Mede dankzij MMCenter hebben we dat toch weten te realiseren. Overigens lieten we niet alleen onze personeelsleden trainingen volgen. Op directieniveau verzorgde Hartger een aantal persoonlijke coaching sessies.

Wat ik heel prettig vond om tijdens het trainingstraject te ervaren, was dat Hartger zich als trainer van MMCenter enorm goed wist in te leven in ons bedrijf en in wat zich daar afspeelde. Daarnaast stelde hij zich heel open op en dat maakt dat iedereen vertrouwen had in hem en in de training.’

Lees meer Testimonials