Skip links

Pim Koldenhof

‘If it’s gonna be, it’s up to me.’

Ik heb de HEAO Commerciële economie afgerond. Daarna deed ik ruim 25 jaar ervaring op, zowel in Nederland als op internationaal gebied, in het management van verschillende commerciële bedrijven en op posities in marketing-, sales- en algemeen management. Daardoor beschik ik over veel praktische kennis en ervaring.

Mijn expertise:

– Het zoeken naar mogelijkheden om de organisatie beter te laten functioneren (praktisch advies).
– Het oplossen van knelpunten (interim- management).
– Het verder ontwikkelen van het management en de medewerkers (training & coaching).

Mijn doel is altijd het verhogen van het resultaat van de organisatie. Succes komt nooit vanzelf, maar is het gevolg van een juiste combinatie van factoren. Cruciaal daarbij is altijd de rol van de mens, een boeiend fenomeen de mens. Voor ieder mens geldt in ieder geval een ding: “If it’s gonna be, it’s up to me”. Dat binnen de context van een bedrijf kunnen benutten is de kunst! Ben je als management daartoe in staat, dan vergroot je werkelijk de kans op succes. Sinds 2005 bied ik bedrijven zelfstandig mijn diensten aan op gebied van management en advies.