Links overslaan

Personal coaching

Organisaties zijn continu aan verandering onderhevig. Dit betekent dat er een hoge mate van flexibiliteit wordt verwacht van managers en medewerkers. Persoonlijke doelen zijn belangrijk om met plezier resultaten te kunnen boeken.

Persoonlijke coach

Om persoonlijke doelen te kunnen realiseren, wordt steeds meer gebruik gemaakt van een externe personal coach: een onafhankelijk klankbord dat persoonlijke ontwikkeling stimuleert en mogelijke barrières wegneemt.

Wat biedt MMC?

MMC biedt deze personal coaching. Onze ervaren coaches bespreken met u de inhoud van uw werkzaamheden. Daarna volgt een analyse van uw gedragskenmerken. Deze analyse gaat uit van de benodigde vaardigheden en de aanwezige inhoudelijke kennis. Vervolgens ontwerpen wij een coachingsplan.

Onze coaches houden u een spiegel voor en maken inzichtelijk hoe en waarom u bepaalde visies heeft en waarom u bepaalde beslissingen neemt. Wij helpen u het beste uit uzelf te halen en scheppen duidelijkheid door ervaringen, gedachten en wensen te ontwarren.
Het resultaat? U bereikt met plezier uw persoonlijke doelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van personal coaching? Neem contact met ons op en ontmoet één van onze ervaren coaches!