Skip links

Personal coaching persoonlijke ontwikkeling

Organisaties zijn continu aan verandering onderhevig. Dit betekent dat er een hoge mate van flexibiliteit wordt verwacht van managers en medewerkers. Persoonlijke doelen zijn belangrijk om met plezier resultaten te kunnen boeken.

Persoonlijke coach

Om persoonlijke doelen te kunnen realiseren, wordt steeds meer gebruik gemaakt van een externe personal coach: een onafhankelijk klankbord dat persoonlijke ontwikkeling stimuleert en mogelijke barrières wegneemt.

Wat biedt MMC?

MMC biedt deze personal coaching. Onze ervaren coaches bespreken met u de inhoud van uw werkzaamheden. Daarna volgt een analyse van uw gedragskenmerken. Deze analyse gaat uit van de benodigde vaardigheden en de aanwezige inhoudelijke kennis. Vervolgens ontwerpen wij een coachingsplan.

Onze coaches houden u een spiegel voor en maken inzichtelijk hoe en waarom u bepaalde visies heeft en waarom u bepaalde beslissingen neemt. Wij helpen u het beste uit uzelf te halen en scheppen duidelijkheid door ervaringen, gedachten en wensen te ontwarren.
Het resultaat? U bereikt met plezier uw persoonlijke doelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van personal coaching? Neem contact met ons op en ontmoet één van onze ervaren coaches!

Meer informatie over Personal coaching

Wat is personal coaching?

Personal Coaching is een term die algemeen wordt gebruikt op het gebied van business, executive, life, dating en loopbaancoaching om het coachingproces te onderscheiden van de meer populaire connotatie van sportcoaching. Sport en personal coaching hebben echter dezelfde oorsprong.

Personal Coaching is een leerproces. Een persoonlijke coach kan onderzoek, reflectie, verzoeken en discussie gebruiken om klanten te helpen persoonlijke en / of zakelijke en / of relatiedoelen te identificeren, strategieën, relaties en actieplannen te ontwikkelen die bedoeld zijn om die doelen te bereiken.

Een coach biedt cliënten een plek om verantwoording af te leggen aan zichzelf door de voortgang van de cliënten bij de uitvoering van hun actieplannen te volgen. Samen ontwikkelen ze en passen ze het plan aan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de klant en de relaties met het milieu.

Een Personal Coach fungeert als een menselijke spiegel voor cliënten door een extern en onbevooroordeeld perspectief te delen op wat zij over hun cliënten zien. Een persoonlijke coach kan specifieke inzichten en vaardigheden leren om de cliënt in staat te stellen zijn doelen te bereiken. Ten slotte moedigt een Personal Coach de cliënt aan om het behalen van mijlpalen en doelen te vieren.

Personal Coaching is geen counseling, therapie of consultancy. Deze verschillende vaardigheden en benaderingen van verandering kunnen aanvullende vaardigheden en beroepen zijn. De Personal Coach erkent zijn / haar beperkingen en verwijst de cliënt naar andere diensten als ethisch vereist.

Waarom personal coaching?

Het doel van het werken met een persoonlijke coach is om jouw potentieel te maximaliseren. Is er een deel van jouw leven, persoonlijk of professioneel, dat je wilt veranderen? Een persoonlijke coach kan je helpen jouw doelen te bereiken en vaak zelfs te overtreffen.

Een persoonlijke coach zal samen met jou werken om jouw specifieke doelen, sterke punten en kansen te identificeren. Naarmate je een relatie met jouw coach ontwikkelt, zullen zij een beter begrip krijgen van de manier van handelen die het beste past bij jouw doelen, persoonlijkheid en sterke punten. Als gevolg hiervan kan de persoonlijke coach jou beproefde strategieën en aangepaste plannen bieden om je te helpen de resultaten te behalen die je zoekt.

Veel van de meest succesvolle atleten, beroemdheden, CEO’s, leidinggevenden, ondernemers en zelfs politici gebruiken persoonlijke coaching om zichzelf te verbeteren en hun carrière voort te zetten. Deze ambitieuze mensen weten al dat succes iets is dat nooit statisch is; hoeveel succes je ook al behaald hebt, je hebt altijd het potentieel om zoveel meer te bereiken. Of je nu een plateau hebt bereikt of gewoon niet zeker weet hoe je verder moet, een persoonlijke coach kan je helpen je leven naar een hoger niveau te tillen.