Skip links

FAQ’s

Wat maakt MMCenter anders dan andere bureaus?

Wij baseren onze verbeter aanpak op drie  pijlers. Welke dat zijn, leggen we uit bij onze Verbeteraanpak. Bovendien zijn wij al 17 jaar CEDEO-gecertificeerd, met een klanttevredenheidsscore van 98%. Die score vertegenwoordigt een stuk zekerheid voor ondernemers die ons nog niet kennen.

Slechts 25% van de bureaus in de trainingswereld is op een gezonde manier door de recessie gekomen. Wij zijn er trots op een van die bureaus te zijn.

Kan ik met de trainer/coach kennismaken voordat ik besluit om met MMCenter samen te gaan werken?

Uiteraard kunt u vrijblijvend met onze trainer/coaches een afspraak maken. Graag zelfs! Wij vinden het bijzonder belangrijk dat sprake is van een wederzijdse ‘klik’. Een kennismaking met de trainer/coach is bij ons een standaard onderdeel binnen de voorbereiding van een verbetertraject.

Kan ik ook training volgen in een andere plaats?

Wij geven training door heel het land, en indien gewenst, ook in het buitenland.

Zijn er sportieve en ludieke teambuildingssessies mogelijk?

Wij werken samen met diverse trainers op het gebied van teambuilding. Wij hebben volop mogelijkheden voor teambuilding in combinatie met sporten zoals atletiek, boksen en zeilen. Wij denken hierover graag met u mee.

Wij beschikken over ruime ervaring met originele teambuildingsopdrachten.

Hoe groot zijn de groepen waaraan jullie training geven?

Een groep voor een training bestaat bij voorkeur uit acht personen. Ervaring leert dat dit aantal het meest effectief is.
Workshops en presentaties verzorgen wij voor groepen van 5 tot 100 personen.
Individuele coaching behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Kunnen jullie ook training geven in vreemde talen?

Indien gewenst kunnen wij training geven in het Engels en Frans.

Hoe zorg ik dat mijn afdeling adequaat bezet is als onze mensen getraind worden?

Het vinden van een oplossing voor dit vraagstuk is maatwerk. Soms kunnen één of twee collega’s van een afdeling een dag invallen. Onze opdrachtgevers zien dat vaak zelfs als een voordeel omdat deze medewerkers hierdoor meer begrip kunnen krijgen voor de werkzaamheden van de collega’s waarvoor zij invallen.
Als het mogelijk is, kunnen we de groep ook splitsen, waardoor er altijd voldoende bezetting is.
Ook verzorgen wij middagtrainingen, uitlopend naar de avond. De voordelen van deze oplossing zijn o.a. dat men geen last heeft van files en dat de deelnemers ’s morgens nog werk kunnen verrichten. Bovendien investeren de deelnemers dan een deel van hun eigen tijd in de training. Hierdoor kost het de opdrachtgever minder werktijd.

In hoeverre kennen jullie onze branche?

MMCenter realiseerde in 20 jaar binnen veel verschillende branches trainingen en verbetertrajecten. Wij werken met een doeltreffend intakeproces, waardoor wij heel snel in staat zijn het verbetertraject optimaal af te stemmen op de dagelijkse praktijk van de deelnemers.
Onze opdrachtgevers waarderen ons om het feit dat wij over voldoende kennis beschikken van hun producten en markten.

Levert jullie training echt meetbaar resultaat op?

Wij zijn al 17 jaar CEDEO-gecertificeerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De afgelopen jaren realiseerden wij een klanttevredenheid van 98%. In dit onderzoek komt onder andere de vraag naar voren in hoeverre wij de afgesproken doelen realiseerden.
Indien gewenst zijn wij bereid resultaatgerichte afspraken te maken op basis van een samen met de opdrachtgever overeen te komen risicoprofiel en verdienmodel.

Als ik een trainingsonderwerp niet kan vinden op jullie website, kunnen jullie dan niets voor ons betekenen?

Wij tonen op onze website slechts een deel van onze trainingsonderwerpen. In de afgelopen 20 jaar ontwikkelden wij veel verschillende trainingen op maat, deze passen niet allemaal op onze website. Wij werken samen met klanten waar we al 10 jaar lang trainingen voor verzorgen, met elke keer een vernieuwende insteek, oftewel nieuwe, op maat gemaakte trainingen. We bepalen samen waar de organisatie op dat moment behoefte aan heeft. Alle gewenste trainingsonderwerpen kunnen wij vertalen in een interessante en resultaatgerichte training!

Staat uw vraag er niet bij?

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons: 010-284 96 37.